Ontwikkelaar

Momenteel ben ik onder andere manager binnen Korian Nederland. Operationeel verantwoordelijk voor de ‘Rosorum’ en ‘Het Gouden Hart’ organisatie; kleinschalig wonen en ouderenzorg. Daarnaast voer ik nog steeds mijn coachings- en organisatieontwikkelingsbureau in samenwerking met Jeroen Frerichs.

Daarvoor was ik onder andere zelfstandig senior hospitality consultant verbonden aan de Hotel Management School Maastricht en aan Universiteit Nyenrode. Gespecialiseerd in het ontwikkelen van mensgerichte gastvrijheid en verzorgde trajecten op het gebied van persoonlijke-, leiderschaps- en teamontwikkeling in organisaties. Dit deed ik in diverse branches waaronder zorgorganisaties, retail, overheid, financiële dienstverlening, hospitality-/toerisme industrie, zowel in Nederland als internationaal.

Daarnaast coach ik al een aantal jaar op rij participanten in het internationaal MBA programma Universiteit Nyenrode. Binnen mijn eigen ontwikkelings-, coachings- en therapiepraktijk begeleid en coach ik uiteenlopende organisaties, managers en cliënten. Organisatie-, leiderschaps-, team- en persoonlijke ontwikkeling zijn hierbij de voornaamste aandachtsgebieden.

Ik heb jarenlange praktische consultancy en leidinggevende ervaring. In loondienst en als zelfstandige ondernemer.

Men omschrijft mij ook wel als; “praktische ontwikkelaar, maakt zaken echt mogelijk op een mensgerichte manier. Neemt mensen mee in het enthousiasme en de positieve energie, zet aan tot verandering. Altijd ‘Practice what you preach’ is zijn lijfspreuk, ook echt doen wat je zegt/belooft, vanuit de bedoeling, bijdragen aan het groter geheel. Gastvrijheid zit in zijn DNA. Kan schakelen met Raad van bestuur tot en met iedereen in de organisatie. Stimuleert de open, oprechte en continue dialoog zonder te verzanden in ‘vergaderen om het vergaderen’. Praktisch, intuïtief, met oog voor de mens maar ook voor rendement en efficiency. Maakt complexe zaken begrijpelijk voor anderen”.

Mocht je meer informatie willen of wil je gecoacht worden? Ik nodig je graag uit contact met mij op te nemen. Ik kan je altijd verbinden met de juiste personen mocht ik niet in de gelegenheid zijn je te helpen.

Als alumnus en voormalig consultant heb ik nog steeds de verbinding met: