ODC Coach

Coaching

Coaching zorgt ervoor dat je zelf gaat realiseren wat je zou kunnen doen om je leven te verbeteren, relaxter te maken en vreugdevoller te laten zijn. Welke talenten je nog meer kan ontwikkelen, waar je je leven tot het volle potentieel kan gaan leven. Ik kan je, als geaccrediteerde (ODC) coach, hiermee ondersteunen.

Levenskwaliteit verbeteren

Coaching gaat zeker niet over iemand die zegt wat jij moet doen. Persoonlijke coaching is een manier om jou de instrumenten aan te reiken om je eigen antwoorden te vinden, om je te stimuleren en te ondersteunen bij het maken van belangrijke keuzes om vervolgens actie te ondernemen. Om veranderingen in gang te zetten om zo je levenskwaliteit te verbeteren, gelukkiger te worden. Je bewust te worden van je eigen talenten en valkuilen.

Omgaan met tegenslagen

Tevens om gemakkelijker om te gaan met tegenslagen en de mindere kanten van het leven. Deze komen sowieso op je pad. Ik ga je dus zeker niet vertellen wat je moet doen; de antwoorden heb je immers zelf! Je moet er alleen bij zien te komen. En dat lukt je, met mijn hulp.

ODC, Odin Development Compass

Tijdens mijn coachingsactiviteiten maak ik ook vaak gebruik van het Odin Development Compass (ODC), hét coachingsinstrument voor talentontwikkeling en creëren van werk- en leefgeluk. Meer weten over ODC? Kijk dan hier. Of download de presentatie voor organisaties. Tevens kun je de presentatie downloaden voor individuele coaching.

ODC Hospitality

Uniek is de ODC special ODC Hospitality.  De ODC Hospitality is een gespecialiseerde ODC meting/ coaching gericht op de basiscompetenties van Hospitality. Gebaseerd op de al bestaande ODC meting. Een uniek ontwikkelkompas rond het thema hospitality

Trainingen

Als verlengde van mijn coachingsactiviteiten ontwerp ik en geef ik ook trainingen/programma’s op het gebied van Mensgericht Leiderschap en persoonlijk leiderschap.

Om de juiste kwaliteit en continuïteit  te waarborgen werk ik vaak samen met andere professionals op dit gebied.

maarten-bos-1webAutisme is certificering

Veel voldoening geeft het werken met personen met kenmerken binnen het autistisch spectrum. Ik heb hier veel, persoonlijke, ervaringen mee opgedaan. Het zijn bijzonder intelligente mensen die waardevol zijn voor het bedrijfsleven. Ik noem autistme dan ook een certificering geen diagnose. Vaak hebben deze personen en de werkgevers een klein zetje nodig en wederzijds begrip om goed te kunnen functioneren. Ook hier kan ik een rol in spelen. Enerzijds door begrip te kweken en ideeën aan te reiken bij de werkgever en anderzijds met praktische handvatten de persoon de tips en tricks te geven om optimaal te kunnen functioneren zowel zakelijk als privé.